Kinderfeestjes & Themafeestjes.


U heeft bij het plannen van een kinderfeestje thema de keuze uit de volgende thema’s:

 • Frozen feestje.
 • Ridders en Prinsessen feestje.
 • Piraten feestje.
 • Pop-Rockster feestje.
 •  Kookfeestje, in combinatie met een leuke knutselactiviteit.
 •  High limonade party, met tekstbord.
 •  Avonturentocht. NIEUW!!!

 • Westernfeest 8+ NIEUW!!!

 • Beauty & Bubbles. NIEUW!!!

 • Bubble Bumper Ball Party. NIEUW!!!

 • Terug in de tijd. NIEUW!!!

Western feestje:


Zin in een gezellige actieve middag met je vrienden, dan is dit misschien wel het feestje voor jouw.

Vergis je niet! Dit word een feest voor kids vanaf 8 jaar, die NIET bang zijn om nat of vies te worden..

Kortom een actief feest vol spellen die in team verband gespeeld gaan worden. Deze middag komt uiteraard de RODEO stier van stal, wie houdt het hier het langst op vol?

Aan het eind van de middag sluiten we af bij een gezellig kampvuur, waar alle cowboys en cowgirls lekker marshmallows kunnen roosteren😋.

En natuurlijk valt er wat te winnen deze middag! Wat is nog een verrassing!

Spreekt dit feestje je je aan? Stuur dan gerust een mailtje, of geef een belletje zodat ik je nog meer aanvullende informatie kan geven.

Voorkeur voor dit feestje gaat, ivm met de voorbereidingen uit naar de zaterdagen. 
Voor dit feestje ivm de spellen minimaal 8 kids!! 


Kosten voor dit feestje zijn 18,00 p.p

😀


Bubble Bumper Ball Party:

 

Op zoek naar een origineel kinderfeestje voor uw kind? Bij ons kunt u nu kennismaken met bubble bal en onze bubble ballen. Ongetwijfeld dat dit een hilarisch feest zal worden.

Na het uitpakken van de cadeautjes en het eten van iets lekkers, vertrekken we met zijn allen en gaan we kennismaken met de bubble balls. Bij mooi weer gaan we lekker naar een open veld en bij slecht weer zoeken we de gymzaal op. In de herfst en wintermaanden spelen we altijd in de gymzaal.

Voordat we aan de diverse games beginnen, laat ik de kinderen eerst kennis maken met de bubble ballen. Vervolgens maken we ons klaar om diverse games te spelen. Een aantal van deze games zijn:

* Bumpertje

* Bubble voetbal

* Bubble estafette

* Verover de bal

Tussen de games door houden we even een pauze met wat te drinken en een zakje chips. Na zo'n anderhalf uur vertrekken we weer en sluiten we op onze eigen locatie af, met eten en een ijsje.

Dit feestje is geschikt voor kinderen van 8 tot 12 jaar. En is te boeken voor 6 tot 10 kinderen. 

U betaalt voor dit feestje, in tegenstelling tot andere feestjes een vast bedrag. De kosten voor dit feest bedragen 179,50. Ongeacht de grote van de groep.Avonturentocht:

Tijdens de avonturentocht trekken we er echt op uit. Terwijl iedereen lekker zit te smullen van een cake-je en de jarige zijn/haar cadeautjes uitpakt, krijgen we bezoek. Het is Karel van de Wereld die een brief af moet komen leveren bij de jarige. Deze brief bevat een belangrijke en persoonlijke boodschap, speciaal geschreven en aangepast op de leeftijden van de groep. De kinderen moeten met elkaar op avontuur om deze boodschap tot een goed resultaat te brengen. Tijdens dit avontuur kan er van alles gebeuren, je weet immers nooit waar het gevaar op de loer ligt. De kinderen leren daarom alvorens ze op stap gaan hoe ze zich moeten verdedigen. Wanneer de kinderen er klaar voor zijn, gaan we er op uit. Tijdens de tocht houden we een pitstop om wat lekkers te eten en te drinken. De kinderen moeten hout bij elkaar sprokkelen, zodat we aan het eind van de tocht een vuurtje kunnen maken en marshmallows kunnen roosten bij het vuur.

Wanneer we met elkaar het mysterie opgelost hebben, kunnen we met een gerust hart aan het avondmaal.

Bij dit feestje moet de groep uit minimaal 8 kinderen bestaan.

Kosten voor dit feestje zijn 18,00 p.p.

Let op: de voorkeur voor dit feestje gaat uit naar de vrijdag, maar in overleg ook andere dagen mogelijk!

 

 

Beauty& Bubbles:

Ben jij helemaal gek van maskertjes, make-up, nagellak en alles wat met Beauty te maken heeft?? Dan is dit het feestje voor jouw en je vriendinnen!!

We starten de middag gezellig op de loungebank met een lekker kopje thee en petit fours. Tijdens het thee drinken kan de jarige haar cadeautjes uitpakken, altijd leuk!

Na het thee drinken verplaatsen we naar de beauty tafel.
Hier starten jullie met het verzorgen van jullie handen. Eerst gaan jullie handen in een lekker warm badje waarin jullie de handen even lekker kunnen scrubben.  Daarna gaan we ze even lekker inmasseren met een heerlijke handcreme.  Wanneer je handen lekker zacht zijn gaan jullie je nagels verzorgen en lakken.

Na je handen, is je gezicht aan de beurt.

Eerst mag je je gezicht gaan reinigen, met een lotion. Daarna doen we een peeling, en vervolgens zetten we een lekker maskertje. Na het maskertje een fijne dagcrème en daarna mogen jullie jezelf gaan make-uppen.  

Na de make-up mogen jullie bij elkaar de haren krullen, opsteken, stylen of vlechten. Wanneer iedereen helemaal gestyled is, kan een fotoshoot natuurlijk niet uitblijven.  

We sluiten het feestje af met een gezellige pizza party.

En ook nog heel leuk, jullie krijgen allemaal een Goodie Bag mee naar huis!

Is dit jouw gedroomde kinderfeestje?? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Deze Beauty Party is geschikt voor kinderen van 9 t/m 12 jaar.
Bij dit feestje moet de groep uit minimaal 8 kinderen bestaan.

Kosten voor dit feestje zijn 18,00 p.p.

 

Terug in de tijd:

Bij dit feestje nemen we jullie terug in de tijd. Samen met je vrienden spelen we de spelletjes van vroeger. Denk hierbij aan o.a. snoephappen, koekhappen, stoelendans, zaklopen....etc..

Als knutsel maken jullie je eigen boter kaas en eieren spel. Jullie spelen de spellen tegen elkaar met voor de winnaar een lekkere hoofdprijs. Maar niemand gaat natuurlijk met lege handen naar huis.

Het feestje word afgesloten met frietjes of pannenkoeken en natuurlijk een lekker ijsje.

Kosten voor dit feestje zijn 15,50 p.p.

 

 

Frozen feestje:

Samen met je vriendinnetjes worden jullie omgetoverd tot Anna en Elsa en kunnen jullie wanneer je dit wilt ook geschminkt worden in de stijl van Frozen.

De ruimte zal heel feestelijk versierd zijn, overal kom je na het verkleden Olaf, Anna en Elsa tegen.  Natuurlijk kan iedereen geschminkt worden in Elsa of Anna. Maar ook andere wensen zijn mogelijk.

Als knutselactiviteit maken we een leuke spiegel, of een sieradendoosje voor de meisjes en een zwaard voor de jongens. 

Ook de muziek en de spelletjes zijn in de sfeer van frozen.

Kosten voor dit feestje zijn 15,50 p.p.

 

 Ridders en Prinsessen:

Samen met je vriendjes en vriendinnetjes mogen jullie jezelf omtoveren tot ware ridders en  prinsessen. 

Wanneer jullie dit willen, mogen jullie ook geschminkt worden. De ruimte zal feestelijk versierd zijn in de stijl van je gekozen thema. 

Als knutselactiviteit maken de ridders een heus zwaard en de prinsessen mogen een sieradenkistje versieren. 

Uiteraard zijn de spelletjes aangepast aan het  gekozen thema.

Kosten voor dit feestje zijn 15,50 p.p.

 

 

Piratenfeestje:

Schip ahoi piraatjes!, bij dit thema worden jullie allemaal heuse piraten. 

Ook bij dit thema mogen jullie je laten schminken.

De ruimte word omgetoverd  tot een heus piratenhol.

Als knutselactiviteit kunnen jullie kiezen uit een zwaard of een schatkist.

Uiteraard zullen ook hierbij de spelletjes aangepast zijn aan het gekozen thema. 

Om het feestje helemaal af te maken kan zelfs een heus piratenkussen opgezet worden.

Kosten voor dit feestje zijn 15,50 p.p.

 

 

Pop-Rockster:

Bij dit feestje worden jullie allemaal getransformeerd tot gave rocksterren. Jullie mogen jezelf helemaal uitdossen met make-up en andere accessoires en bij jezelf een glitter tattoo zetten.

Als knutselactiviteit gaan jullie een shirt helemaal pimpen tot je eigen creatie. Wanneer jullie helemaal klaar zijn, mogen jullie gaan optreden met je eigen favoriete muziek.

Jullie mogen hiervoor een echte heuse microfoon gebruiken.

Dit is erg leuk voor meiden vanaf 8 jaar. Graag zelf de shits meenemen, i.v.m de verschillende maten.

Kosten voor dit feestje zijn 15,50 p.p. 

 

Kookfeestje in combinatie met een High Tea:

Hoe leuk is dit? Samen met je vriendinnen gezellig thee leuten, lekker kletsen, muziek luisteren en lekker kokkerellen. Jullie starten deze middag met een lekkere pot thee, en gaan gezellig met fondant een cake-je versieren. Vervolgens krijgen jullie allemaal een receptenboekje waar jullie deze middag mee aan de slag gaan. Alle gerechtjes worden door jullie zelf bereid en uiteraard ook opgegeten. Wanneer de gerechtjes in de oven staan gaan we met elkaar een zeepketting maken die jullie natuurlijk mee naar huis mogen nemen. Tussendoor zijn er voldoende momenten om even met elkaar lekker gek te doen, zo kan er gekozen worden om de Voice off Holland na te spelen of om even lekker met elkaar naar buiten te gaan.

Voor dit feestje moet de groep uit minimaal 8 kinderen met een leeftijd vanaf 8 jaar. Kosten voor dit feestje zijn 18,00 p.p.

 

High limonade in combinatie met een tekstbord:

Dit is echt het ultieme vriendinnen feestje. Heerlijk keutelen met je vriendinnen, lekker eten van de verschillende warme, koude, zoete en hartige hapjes. Vul je flesje met de verschillende drankjes en koel af met het lekkere ijsbuffetje. Tussendoor gaan we een tekstbord maken waarop een leuke tekst komt te staan, waarmee jij je vriendinnen duidelijk maakt hoe blij je met ze bent. Terwijl jullie lekker aan het eten en kletsen zijn, spelen we ook nog een super leuk spel in teamverband. Mochten jullie zin hebben om met elkaar de Voice na te doen, dan is hier ook ruimte voor.

Dit feestje is voor kinderen van 9 jaar. Kosten hiervan zijn 16,50 p.p.

 

Voor de basis of luxe arrangement kinderfeestjes kan er gekozen worden uit de volgende workshops:

 

 • Spaarpot versieren met foam clay (vanaf 5 jaar)
 • Krijtbord maken met decoupage papier, en foam clay (vanaf 7 jaar)
 • Sieradenkistje of zwaard versieren met

         foam clay (vanaf 5 jaar)

 • Gereedschapskoffer zagen en spijkeren (vanaf 8 jaar)
 • Schemerlampje pimpen (vanaf 8 jaar)
 • Maak en vul je eigen snoeppot (vanaf 7 jaar)
 • Bling je shirt met hotfix steentjes (vanaf 7 jaar)
 • Spiegel versieren (vanaf 5 jaar)
 • Schatkist versieren met foam clay (vanaf 5 jaar)
 • Pimp je eigen vogelhuisje (vanaf 7 jaar)
 • Maak je eigen weekplanner ( vanaf 8 jaar )
 • Ontwerp je eigen Dino met verf en decoupage (vanaf 6 jaar )

Heeft uw kind een specifieke wens voor een feestje, dan kunt u dit altijd aan ons kenbaar maken. 

We kijken dan samen hoe we aan de wensen van uw kind kunnen voldoen.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer u ervoor kiest om bij ons het kinderfeestje te vieren, dan hoeft u er alleen maar voor te zorgen dat u met de kinderen op onze locatie komt.

Van het ontvangst tot aan het toetje regelen wij.

Een kinderfeestje duurt ongeveer 3 tot 3.5 uur. 

Echter houd ik hierbij meer het enthousiasme van de kinderen in de gaten dan de klok, het feestje kan dus uitlopen.

U kunt bij ons een keuze maken uit reguliere feestjes en themafeestjes.

Voor  de reguliere feestjes geldt dat u een keuze kunt maken uit een basis en een luxe arrangement.

Voor de thema feestjes word standaard uitgegaan van een luxe arrangement.

Alle feestjes zijn incl. verjaardagbuffet, mini workshop en avondeten.

·         Basis arrangement € 13,00 p.p

·         Luxe arrangement  € 15,50 p.p

 

 Voorbeeld basis arrangement:

 • Ontvangst kinderen.
 • Cadeautje voor de jarige.
 • Gevuld verjaardagsbuffet, hier mogen de kinderen gedurende het feestje zelf hun limonade schenken uit een heuse limonadefontein, popcorn scheppen, chipjes en zoutjes pakken en spekjes weg snoepen.
 • Knutselactiviteit naar keuze.
 • Spelletjes in de mini disco/ buiten spelen in de aangrenzende speeltuin.
 • Avondeten, frietjes met frikandel of pannenkoeken.
 • Waterijsje.

Prijs: € 13,00 p.p

 

 Voorbeeld luxe arrangement:

 • Cadeautje voor de jarige.
 • Gevuld verjaardagsbuffet , hier mogen de kinderen gedurende het feestje zelf hun limonade schenken uit een heuse limonadefontein, koekjes, chocolade snoepjes, spekjes, popcorn , chipjes en zoutjes weg snoepen.
 • Knutselactiviteit naar keuze.
 • Spelletjes in de mini disco en buiten spelen in de aangrenzende speeltuin.
 • Schminken/glitter tattoo en natuurlijk verkleden.
 • Avondeten, frietjes met mini snacks of pannenkoeken.
 • Schepijs in een gezellig hoorntje.
 • Puntzak met popcorn, en een kleinigheidje voor iedereen mee naar huis.

Prijs € 15,50 p.p

 

Bij een themafeestje zal de opstelling van een feestje gelijk zijn aan bovengenoemd voorbeeld. 

Bij ons betaald u enkel en alleen voor de kinderen. U eet en drinkt gezellig mee met de kinderen, hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht!

Mocht uw kind of een van de uitgenodigde kinderen een allergie hebben, laat ons dit dan weten. 

Wij passen het e.e.a. dan aan zodat het voor iedereen een geslaagd feestje word.

Bij droog weer kan er buiten, tegen vergoeding een springkussen geplaatst worden. Hiervoor word er 5,00 extra in rekening gebracht. Uiteraard word er bij de keuze van het springkussen rekening gehouden met de wensen en de leeftijd van de kinderen.

Wanneer de kinderen buiten gaan spelen, willen we graag dat er één ouder buiten aanwezig is om toezicht te houden. 

Een ongeluk zit immers in een klein hoekje…