Springkussen, stormbanen en zeskampspellen verhuur.


U kunt bij ons diverse springkussens huren.

Wij hanteren een borg van € 50,- en vragen een kopie van uw ID-kaart (legitimatie).  

Hierbij moet en contract getekend worden waarin u verklaart zelf verantwoordelijk te zijn voor opgelopen schade aan het kussen en meegeleverde materialen.  

Al onze kussens zijn goedgekeurd en hebben een certificaat.  

Op de kussens mag uiteraard niet gegeten en gedronken worden. 

Ook mogen er geen schoenen op het kussen gedragen worden. 

Wanneer er schade ontstaat of dat wij de kussens vies terug krijgen word de borg ingehouden voor schoonmaak of reparatie.  

Binnen een straal van 15 km halen en brengen wij de kussens gratis.  

Wanneer de afstand verder is dan 15 km berekenen wij de eerste 15 km heen en terug niet. 

Voor overige gereden kilometers rekenen wij € 0.25 per gereden kilometers.  

Uiteraard mag u ook zelf de kussens op komen halen. 

De tijden voor het halen en terug brengen gaat in overleg.


Kijk hieronder voor het volledige overzicht van onze verhuur attracties.


Deze multiplay kussens hebben een afmeting van 5.5 bij 5.0 mtr.  

 Wij bieden u een uitvoering in een clown en in een tijger. Beide kussens hebben dezelfde afmeting. 

Deze biedt diverse mogelijkheden voor de kinderen.

U huurt dit kussen voor € 100,- per dag incl. BTW

 Speciaal voor de oudere kinderen, deze geweldige disco dome springkussen. Dit kussen heeft een doorsnee van 5 mtr. In het dak van dit kussen hangen maar liefst 4 verschillende discolampen. Er word een geluidsysteem van Skytec bijgeleverd. Hierop kunt u zelf uw favoriete muziek aansluiten dmv Bleutooth of een USB stick.

Gegarandeerd succes voor jong en oud. 

U huurt deze opblaasbare disco voor 110,00 per dag. De prijs is incl. BTW  

Let op: Bij dit kussen hanteren wij een borg van 75,00

 

 


Te huur super leuk Frozen springkussen, speciaal voor alle Frozen fans. Afmeting van dit kussen zal 5.0 x 4.0 mtr zijn, waardoor deze in vrijwel iedere tuin te plaatsen is. De afbeelding die wij hier laten zien, zal een van de prints zijn op het springkussen.

U huurt dit kussen bij ons voor 60,00 per dag incl. BTW
  

 

Het piratenkussen is overdekt, daardoor ideaal voor het Nederlands weer en heeft een afmeting van 5.2 X 4.5 meter en tevens ideaal voor een themafeestje.  

U huurt dit kussen voor  € 75,- per dag. Incl. BTW

 

 


Deze glijbaan is ideaal voor de wat grotere kinderen, en zelfs voor volwassenen.

Urenlang glij plezier met deze geweldige glijbaan.

De glijbaan is 6.0 X 4.0 meter breed en 5 meter hoog.

U huurt deze glijbaan voor  € 90,- per dag incl. BTWDit Mickey en Minnie Mouse springkussen is ideaal voor een themafeestje en past met zijn afmeting in vrijwel iedere tuin.

Het kussen is 5.0 X 4.0 meter breed.

U huurt dit kussen voor  € 60,- per dag incl. BTW


 

Het circuskussen heeft de ideale afmeting voor de wat kleinere tuin 

3.5 X 4.0 meter. 

Dit kussen kan ook overdekt gehuurd worden. 

Ook dit kussen is erg leuk om bij een themafeestje te gebruiken. 

U huurt dit kussen voor € 50.- per dag incl. BTW 

Levend tafelvoetbal 7mtr breed en 12 mtr lang, leuk voor jong en oud. Leuk om te gebruiken bij een zeskamp of opening van het voetbalseizoen.

Incl BTW 140,00 per dag.

 

Wil je echt uitpakken, dan is deze stormbaan van maar liefst 22 meter een echte eye-catcher. Met maar liefst 2 glijbanen die je door de klim muren kunt bereiken.  Geweldig om bij een zeskamp, bedrijfsfeest of buurtfeest te plaatsen en geschikt voor alle leeftijden, gegarandeerd succes! Probeer door de verschillende obstakels sneller aan de overkant te komen dan je tegenstander. Wij vragen u wel graag mee te helpen bij het opruimen, deze baan weegt namelijk ruim 300 kilo. 

U huurt deze stormbaan  voor 250,00 p.d. incl. btw.

 

 

 

Deze stormbaan biedt ook een mooie uitdaging. Met zijn lengte van 18 meter en een glijbaan die door middel van touwtap te betreden is, is dit een geweldige baan voor bij een zeskamp, bedrijfsfeest of burtfeest. Ook bij deze baan word het spel 2 tegen 2 gespeeld, en is geschikt voor jong en oud.

U huurt deze stormbaan voor 175,00 per dag incl. BTW.Naast de stormbanen kunt u er ook voor kiezen om deze buikschuifbaan erbij te laten plaatsen. De baan is maar liefst 18 meter lang, met aan het einde een lekker badje voor een verkoelende duik. Kinderen kunnen op deze baan 2 tegen 2 glijden. Voor volwassenen adviseren wij om 1 voor 1 te glijden.

U huurt deze baan voor 150,00 incl BTW.Mega water gijbaan/tobbedans. Super leuk om te gebruiken bij een evenement of afsluiting. Klim via de blokken naar boven en glij met of zonder zwemband het lekkere koude water in. Leuk om te gebruiken bij een zeskamp bijv in combinatie met de buikschuifbaan of stormbaan.

Deze glijbaan is te huur voor 150,00 per dag incl BTW.

 

 

Mega groot opblaasbaar twister. Leuk als onderdeel voor bij een zeskamp, of als spel tijdens een verjaardag. De afmeting van dit spel zijn 4.0 bij 4.0 mtr.

U huurt dit spel voor 70,00incl BTW

 


Ook leuk om te gebruiken als zeskamp onderdeel is dit stoeikussen. Wie slaat er als eerste met de mega grote handschoenen de ander er af?

Te huur voor 75,00 per dag incl. BTWNieuw in de verhuur, deze hilarische bubbelballen. Leuk om een potje bubble voetbal mee te spelen of in te zetten bij een zeskamp. Gegarandeerd succes voor zowel jong als oud. Let op, bij het gebruiken van de bubble ballen moet rekening gehouden worden met de juiste ondergrond. Denk hierbij aan voetbalvelden, gymzalen of een groot grasveld. 

De ballen zijn te huur voor 25,00 per dag incl. BTW 

De prijs is voor 1 bubble bal.


Leuk om te plaatsen bij een zeskamp in cominatie bijvoorbeeld met de stormbaan zijn deze zeskampspellen, het dartbord en het kruisboogschieten. Beide zijn te huur voor 40,00 per dag incl. BTW

 

Of ook erg leuk, de Skippyslangen. Spring in 2 teams zo snel mogelijk naar de overkant. Je huurt de slangen in een set van 2. Zo kunnen er 2 teams van 4 of 5 personen het tegen elkaar opnemen.

De skippyslangen zijn te huur voor 35,00 per dag incl. BTW

 

Naast de skippyslangen kun je ook het vliegend tapijt huren. Ook dit spel bestaat uit een set van 2 tapijten. De teams moeten proberen door tegelijk te springen het tapijt vooruit te laten trekken door de teamcaptain. En bonk hilariteit op een tapijtje.

De tapijten zijn te huur voor 20,00 per dag incl. BTW 

 

 

 


 

Leuk als toevoeging op alle attracties zijn deze spellen. U kunt ze er tijdens een speldag/ spelweek gewoon tussen plaatsen, zodat de kinderen er even lekker zonder er toezicht op hoeft te zijn kunnen spelen. De spellen zijn te huur voor 5,00 per spel. Maar worden bij afname van meerdere atracties gratis aangeboden.